Ammattitaitoinen MAG-hitsaus
Ota yhteyttä ja kysy lisää
Kokemus & osaaminen
Laatu & toimitusvarmuus
Nykyaikainen konekanta
Joustava yhteistyökumppani
Koko tuotantoketjun hallinta
Referenssimme vakuuttavat
Varastointi takaa nopean kotiinkutsun

MAG-Hitsaus Raisio – Turku – Kaarina – Lieto – Masku

MAG-hitsaus onnistuu Mikton Metalilta vankalla ammattitaidolla. Mikton Metal Oy on ammattitaitoinen CNC-koneistamo ja tilaus/alihankintakonepaja, joka sijaitsee Raisiossa.

MAG-hitsaus tulee sanoista Metal-Arc Active Gas Welding, suomeksi metallikaasukaarihitsaus. MAG-hitsaus on kaasukaarihitsausprosessi, jossa valokaari palaa suojakaasun ympäröimänä hitsauslangan ja työstettävän kappaleen välissä. Sula metalli siirtyy langan päästä hitsisulaan. Langansyöttölaite syöttää tasaisella nopeudella hitsauslankaa hitsauspilliin ja siitä valokaareen.

MAG-hitsauksessa suojakaasu on nimensä mukaisesti aktiivinen eli reagoiva kaasu, usein puhdas hiilidioksidi tai argonin ja hiilidioksidin muodostama seoskaasu. MAG-hitsaus on yleisempää ja varsin usein termit MIG:n kanssa menevät harrastajilla sekaisin.

Hiilidioksidi vakauttaa valokaarta luomalla metallisulan pinnalle oksidikalvon. Lisäksi hiilidioksidi vähentää sulan huokoisuutta ja se suojaa metallisulan ympäröivältä ilmalta ja ilman typeltä. MAG on tavallisesti rautapohjaisten metallien (esim. ruostumaton teräs) hitsaamiseen, kun taas MIG:iä käytetään usein ei-rautapohjaisiin metalleihin.

Meiltä onnistuu kaikki hitsaustyöt joustavasti ja rautaisella ammattitaidolla. Palveluvalikoimaamme kuuluu myös MIG-hitsaus.

Nyt voit jättää tarjouspyynnön meille erittäin helposti tällä lomakkeella, johon voi myös liittää useamman kappaleen piirustukset tiedostona!

Kokemus & osaaminen
Laatu & toimitusvarmuus
Nykyaikainen konekanta
Joustava yhteistyökumppani
Koko tuotantoketjun hallinta
Referenssimme vakuuttavat
Varastointi takaa nopean kotiinkutsun

suomen yrittäjät suomen vahvimmat avainlippu

Mikton Metal Oy

Purokatu 2 H. 5
21200 Raisio

Ota yhteyttä

02 880 3170
info@miktonmetal.fi

 

Copyright © 2024 Mikton Metal Oy
Lähetä tarjouspyyntö